Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Тревожна кръв
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0751-1
Купи
Цена
24.00 лв.
(30.00 лв.)
Поръчай по телефона
Поръчайте между 9:00 и 16:00 часа
в работни дни на телефон 0887 602 218

Или оставете телефонен номер
и ние ще се свържем с вас
за приемане на поръчката.
Купи с 1 клик
-20%
Електронно издание
ISBN
978-619-02-0752-8
Купи
Цена
18.00 лв.
(30.00 лв.)
-12лв.
Информация
Рейтинг (59)
Мнения (12)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
145/213
Тегло
804 гр.
Страници
920
Дата на издаване
04 февруари 2021
Превод
Надя Баева

Тревожна кръв

Частният детектив Корморан Страйк гостува на близките си в Корнуол, когато към него се обръща жена с молба да разследва безследното изчезване на майка ѝ Марго Бамбъро при загадъчни обстоятелства през 1974 година.

Страйк никога дотогава не е поемал толкова стар и неразрешен от полицията случай, но въпреки слабите изгледи да успее четиресет години по-късно, е заинтригуван и се нагърбва със задачата, като я прибавя към дългия списък със случаи, с които е натоварена агенцията, ръководена от него и съдружничката му Робин Елакот. Междувременно Робин води сложно дело за развод, справя се с нежелано мъжко внимание и се бори с чувствата си към Страйк.

Епична, вълнуваща и заплетена като лабиринт, „Тревожна кръв“ е петата от поредицата за Робин и Страйк и най-увлекателната и грабваща вниманието дотук.

За автора

Робърт Галбрейт е псевдоним на Дж. К. Роулинг, прочула се в цял свят с романите си за Хари Потър и „Вакантен пост”. За следващите си книги авторката се спира на криминалния жанр, който винаги е обичала в качеството си на читател. Желанието ѝ е да напише съвременно звучащ детективски роман с достоверна фабула.

Първоначалното решение на Дж. К. Роулинг да пише под псевдонима Робърт Галбрейт е продиктувано от желанието ѝ книгите да бъдат преценявани заради техните литературни качества, както и да наложи Галбрейт като уважавано име сам по себе си. 

Дебютът на Галбрейт в криминалната литература поражда овациите както на критиците, така и на читателската публика. Първите три романа – „Зовът на кукувицата”, „Копринената буба” и „В служба на злото” – се изкачват на първите места в международните класации за най-продавани книги и са адаптирани за телевизията от „Бронте Филмс анд Телевижън”.

Сега, когато самоличността на Робърт Галбрейт е широко известна, Дж. К. Роулинг продължава да пише криминалната си поредица под този псевдоним, за да има разделителна черта между тези романи и останалите ѝ творби, и за да знаят читателите какво да очакват от роман за разследванията на Корморан Страйк.

Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
И аз на свой ред се интересувам и Ви моля да уточните дали и кога се очаква издаването на шестата част на български език.

Оценка: +7

Здравейте! Включвам се и аз с въпроса кога се планира издаването на шестата книга на български език? Има интерес към нея! Мерси предварително!

Оценка: +12

Здравейте, въпрос и от мен относно издаването на шестата дългоочаквана книга за детектив Корморан Страйк на български език - кога би могло да се случи?

Оценка: +13

И аз се интересувам кога ориентировъчно ще бъде извадена на български език шестата книга с оригинално заглавие "The Ink Black Heart"? Ако е възможно, бихте ли уточнили дали понастоящем вече са закупени правата за нея?

Оценка: +14

Здравейте, имате ли вече яснота кога бихме могли да очакваме шестата книга от поредицата? Предварително Ви благодаря за отговора:)

Оценка: +13

Прекрасна! Най-добрата дотук! А преводът е отличен. Браво, Колибри!

Оценка: +4

Здравейте, ще пуснете ли скоро електронен вариант, подходящ за Киндъл? Ако не, може ли епуб да се конвертира или е заключен?

Оценка: +3

Здравейте, засега не се предвижда издание с твърди корици. Хубава седмица!

Оценка: +1

А ще има ли издание с твърди корици?

Оценка: +4

Здравейте! Да, ще се постараем да пуснем електронната книга максимално бързо, проверете в понеделник, ако обичате. Приятно четене!

Оценка: +5

Здравейте Колибри. Ще ли пуснете ли книгата в електронен вариант, веднага след като излезе в печатен?

Оценка: +3

Нямам търпение да прочета поредния шедьовър от авторката.

Оценка: +4

Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0751-1
Купи
Цена
24.00 лв.
(30.00 лв.)

* 20% онлайн отстъпка
Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
-20%
Отстъпка
Доставка
Електронно издание
Електронно издание
ISBN
978-619-02-0752-8
Купи
Цена
18.00 лв.
(30.00 лв.)

* 12 лв. отстъпка от печатното издание
Четете бързо, лесно, евтино и удобно
Виж указания за е-книги
-12лв.
Указания за е-книги
Купи за Kindle
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени