Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Дневникът на прелюбодейката
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0807-5
Цена
25.00 лв.
предстояща

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 70 лв.
Информация
Рейтинг (2)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
145/213
Страници
600
Дата на издаване
29 април 2021
Превод
Александър Драганов
Корица
Стефан Касъров

Дневникът на прелюбодейката

Двама стари приятели, някогашни съученици. Гуидо е харизматичен и красив фотограф, който привлича, но и наранява жените. Чарли е психолог, неуспял в любовта. Сега обаче и двамата са привлечени от Авива, прекрасна учителка по виолончело. За Гуидо, тя е любовница, с която разнообразява скучния си брак, донесъл горчиво разочарование в лицето на умствено изостаналия му син. За Чарли, тя е жената, която винаги е търсил, но и пациент, на който трябва да помогне. А самата Авива дори не знае за връзката между двамата мъже...

Професор Кърт Левиант е автор, чиито текстове се описват от критиката като нюансирани и изненадващи. „Дневникът на прелюбодейката“ е богата, вкусна книга за любовта, страстта и грешките на миналото, предопределящи настоящето.

За автора

Кърт Левиант е роден 1932-ра година във Виена. Родителите му вдъхват в него интерес към еврейската литература от най-ранна възраст, който той развива по време на следването си за висше образование в САЩ. През 1966-та година защитава докторат с превод върху средновековен труд за крал Артур от идиш. Освен като преводач и преподавател, работи и като рецензент на книги, като негови текстове излизат във в-к „Ню Йорк Таймс“.

Първата му книга, The Yemenite Girl, е публикувана през 1977-ма година, а след нея пише още шест романа, включително „Дневникът на прелюбодейката“, както и по-кратка проза. Носител на множество престижни награди, днес е вече пенсиониран професор.

Женен, с три дъщери.

Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0807-5
предстояща
Цена
25.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 70 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2021 © Всички права запазени