WI-FI BG BAR: Събрание на благосклонните читатели

27 юни 2019 г.
WI-FI BG BAR: Събрание на благосклонните читатели

На 27 юни в 19:00 ч. ще се съберем в Casa Libri в сърцето на София, за да отпразнуваме появата на „WI-FI BG BAR“. Тази нестандартна модерна приказка е дебютен роман на столичния герой Светослав Тодоров! Роден в комунистическа София през 1975 г. на аналоговия XX век, той прекарва по-голямата част от безметежното си съществуване между южните квартали на града и Централната баня. Недипломиран философ, небрежен преводач, необвързан продуцент, творчески директор, софийски пройдоха и любящ баща, той е типичен представител на сивото поколение на България, израснало в края на соца.

А какво ви очаква между кориците на самата книга? „WI-FI BG BAR“ е необикновен фантастичен роман, изпълнен със софийски жаргон, философски дилеми и любопитни бележки под линия.

Светоний – преводач и историк лаик, е безработен мъж в средата на своето жизнено поприще, който редовно изпада в самосъжаление и дави мъката си в чистилището на централен софийски бар. Една съдбовна вечер след инцидент в бара той се събужда, но в друг свят. Годината е 343-та, а мястото – римска Сердика. С помощта на нови и стари приятели, една звездна апликация и вездесъщата Богиня Майка Светоний търси обратен път към „своето време“ и става свидетел на знакови събития от историята на античния град.

Предстои ви едно неочаквано пътуване през пластовете на историята със „Сердикийски комикси“ - първа част от поредицата „WI-FI BG BAR“.

Очакват ви много специални гости, луди наши приятели, обичани актьори и още, и още... 

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/2413003542267688/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени