Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Кинцуги. Изкуството на устойчивостта
Печатно издание
ISBN
978-619-02-1010-8
Нова цена
5.00 лв.
(Преоценена, стара цена: 24.00 лв.)
Купи

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Поръчай по телефона
Поръчайте между 9:00 и 16:00 часа
в работни дни на телефон 0887 602 218

Или оставете телефонен номер
и ние ще се свържем с вас за
приемане на поръчката.
Купи с 1 клик
Информация
Рейтинг (16)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
145/200
Тегло
382 гр.
Страници
256
Дата на издаване
21 април 2022
Превод
Красимир Петров
Корица
Стефан Касъров

Кинцуги. Изкуството на устойчивостта

Кинцуги е японско изкуство за поправяне на счупени предмети чрез подчертаване на пукнатините, върху които се нанася фин слой злато. Изкуството на устойчивостта е умението да лекуваме нанесените на душата ни рани, без да прикриваме белезите, да се вглеждаме в себе си, без да се боим от несъвършенствата си. И двете изискват много внимание, търпение и съсредоточаване. Ден след ден, седмица след седмица предметът и душата биват почиствани, превързвани, обгрижвани и лекувани, докато не засияят и не започнат да излъчват светлина.

Обогатена с притчи, съвети и упражнения, с примери и факти от биографията на авторката, дори с плейлиста в духа на кинцуги, книгата проследява процеса на емоционалното и психологическото изцеление и чрез метафората на японското изкуство превежда читателя през всички етапи на една оздравителна терапия.

Преведена е на 10 езика, а Селин Сантини е удостоена с Наградата на професионалната устойчивост, Наградата на журито на Рестарт, литературната награда на фондацията Манпауър, Златната награда на Наутилус Бук, и е финалистка в 2 категории на наградата на Индипендант Аудиобук в САЩ.

За автора

Селин Сантини (р. 1976) е френска писателка и блогърка, води курсове по личностно развитие и арт-терапия, както и работилници към училищата Монтесори. Завършила е висше търговско училище, упражнявала е множество професии, сред които организатор на брейнсторминг, оценител на парфюми, преподавател по маркетинг, съветник по сватбено планиране… И е автор на петнайсетина книги за деца и възрастни.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-02-1010-8
Купи
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени