Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Не на диетите!
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0452-7
Цена
26.00 лв.
предстояща

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 50 лв.
Информация
Рейтинг (14)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Твърди корици
Размери
240/220
Страници
144
Дата на издаване
30 октомври 2020
Корица
Тодор Манолов

Не на диетите!

Стремя се моите пациенти да разберат, че хармонията е най-важна. Към това вървим. Фокусът в живота не бива да е само върху храната или само върху външния вид. Трябва заедно, благодарение на правилния режим, да открием баланса, който ще доведе до здравословно хранене и добро самочувствие.

Живеем в натоварен и забързан свят и всеки човек има своите проблеми, своите трудности... Важното е споделянето, говоренето, емпатията. Когато държим един демон вътре в себе си, той неминуемо се превръща в комплекс, който, без да усетим, започва да ни пречи в ежедневието. Най-голямата грешка е да се откажем. Нека да застанем лице в лице със страха. Трябва да преборим слабостите си, да преодолеем себе си. За тази цел е необходимо просто да намерим правилния събеседник, с когото да споделим.

Енджи Касабие

 

За автора

Енджи Касабие е родена на 1 ноември в семейство на сунити. През 2016 година сключва брак с ливанския модел Рабих Ел Зейн в Кайро, Египет.

Касабие е учила в „International College IC“ в родния си град Бейрут. Следва в „English Academy“, след което следва висше образование в областта на медицината. През 2014 г. защитава докторантура в НСА. Асистент в „Катедра по хигиена, медицинска екология и хранене“ в Медицинския университет в София и завършва докторантура във Вашингтонския университет със специалност „Диететика“.

През 2006 година основава първата компания за здравословно и диетично хранене в България – „And Diet“. Добива популярност в България и получава доверието както на родни известни личности, така и на световни звезди като Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Жан-Клод Ван Дам, Робърт Де Ниро, Джон Траволта, Арнолд Шварценегер, Ева Лонгория, Бритни Спиърс и аристократски семейства от ОАЕ.

Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0452-7
предстояща
Цена
26.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 50 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2020 © Всички права запазени