Литературен клуб „Галактики“ Ви очаква!

12 февруари 2014 г.
Литературен клуб „Галактики“ Ви очаква!

Среща на литературен клуб „Галактики“Клуб „Галактики“ Ви очаква! 12 февруари, Trip Ten

Скъпи приятели! Първата среща на литературен клуб „Галактики“ за тази година ще се състои на 12 февруари, сряда, от 19.30 часа! Мястото вече ви е известно: бар Трип Тен, под Моста на въздишките зад НДК!

И тази година ще превърнем сюблимното въображение на повелителите на фентъзи и фантастичния жанр в повод за вълнуващи срещи и дискусии! В рамките на събитията всички заглавия от библиотека „Галактики“ ще се предлагат с 50 % отстъпка!

Очертава се тежка програма! Заедно с Емануил Томов от Shadowdance.info, Христо Блажев от „Книголандия“ и писателя и идеен вдъхновител на поредицата - Андрей Велков, ще обявим резултатите от Втория конкурс за кратък фантастичен и фентъзи разказ „Галактики“! Ще отличим победителите и ще прочетем някои от най-интригуващите творби.

Предстои да обсъдим и поредната книга от серията „Галактики“ – втори том от поредицата „Метрозоната“ на Саймън Мордън – „Теории за полета“! След успеха на „Уравненията на живота“ антигероят Сам Петрович се завръща, при това още по-гениален, циничен и смъртоносен!

Ще се срещнем и с двама души, неразривно свързани с фантастиката – познавате Алек Попов, един от най-ярките съвременни български белетристи, драматург и автор на изключителни фантастични разкази (чели ли сте „Телесни плевели“?), и Любен Дилов-син, изкусен читател, познавач и поклонник на фантастичния жанр през целия си съзнателен живот! Ще побъбрим за любимите ни книги и автори и за целебните свойства на Въображението!

Елате, поканете приятели и близки! Ще бъде чудесно.

https://www.facebook.com/events/545671988874376/

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени