Клуб „Галактики“ празнува!

30 октомври 2013 г.
Клуб „Галактики“ празнува!

Клуб „Галактики“ празнува!Скъпи приятели, заповядайте на откриването на новия фентъзи и фантастичен литературен сезон! 

Поредната сбирка на нашумелия клуб „Галактики“ се превръща в повод да наградим победителите в едно красиво литературно състезание, да се почерпим в уютна атмосфера и да обменим информация за всичко, което заслужава читателския ни ентусиазъм.

Мястото на срещата е бар Trip Ten (бившето Radio Cafe), София, бул. България 1, под Моста на въздишките зад НДК, на 30-и октомври, сряда, от 19 часа! В рамките на събитието всички книги от жанровете фентъзи и фантастика ще се продават с отстъпка от 50%!

Страстните фенове на фентъзи и фантастични четива ще се събират четири пъти годишно, за да обсъдят нови събития, свързани с любимите жанрове, актуални заглавия, бъдещи проекти, любопитни факти и инициативи, които насърчават полетите на въображението!

На всяка от тези вълнуващи срещи ще се огласяват резултатите от съответния кръг на конкурса за кратък фентъзи и фантастичен разказ и ще се провежда церемония по награждаване на отличените текстове!

В рамките на предстоящото събитие Светлозар Желев, в качеството си на координатор, ще обяви победителите и заедно с останалите членове на журито - Андрей Велков, Емануил Томов и Христо Блажев, ще сподели впечатления от текстовете на участниците. Ще представим и най-интересните книги, издадени през периода от последната ни среща до 30 октомври, ще поговорим за панаира във Франкфурт и за всичко, което ни очаква до края на 2013-а!

Събитието ще се състои в бар Trip Ten, София, бул. България 1, под Моста на въздишките зад НДК, на 30-и октомври, сряда, от 19 часа!

Елате да празнуваме и да се подготвим за Деня на Вси светии! Поканете приятели, пригответе си въпроси, споделете мнения и се заредете с добро настроение, за да превърнем срещата в незабравимо преживяване!

https://www.facebook.com/events/537665792976956/

 

Снимки от събитието:

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени