Премиера на книгата „Планетата на щастието“

20 май 2013 г.
Премиера на книгата „Планетата на щастието“

Издателство Колибри и Радио за личностно развитие ChangeWire ви канят на премиерата на книгата „ПЛАНЕТАТА НА ЩАСТИЕТО“ /Думи за медитация/ от Любомир Розенщайн с кратка йога-нидра (йога на съня) за връщане към равновесие, баланс на енергиите и опознаване на вътрешното кино, водена от автора.

20 май 18.30 часа, София:
книжарница Хеликон цар Освободител София, бул "Цар Освободител" 4 /фоайето на гранд хотел България/

21 май, 18 часа, Пловдив:
книжарница Хеликон Пловдив-Център, ул. Княз Александър Батенберг No 29

22 май 18 часа, Варна:
книжарница Сиела Варна, Фестивален комплекс

„Затворете за миг очи. Кажете добро утро и на най-сърдитата, и на най-обидената, и на най- тъжната част от себе си. Често скрити някъде много дълбоко, за тях е трудно да видят изгрева, но утро добро утро добро утро толкова пъти, колкото е нужно, за да стигне до тях през всичките  сега вие можете да им помогнете. Кажете им добро стени... през всичките мъгли...първият слънчев лъч. Бъдете малко в този миг и не забравяйте да се усмихвате, защото това е знакът, който без никакво съмнение всички разбират... всички ще разберат. Опитайте тази сутрин и вие: бъдете с розовите очила на душата.“

„Планетата на щастието: думи за медитация“ е книга за вътрешната сила и нейния източник дълбоко във всеки от нас. Любомир Розенщайн, НЛП-майстор и Йога-майстор с дългогодишен опит в променените състояния на съзнанието, възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес. Това е книга, която дава подкрепа и вдъхновение, когато си в труден или тъмен участък от пътя. Това е още и книга за психологията на вътрешното кино: за възможностите сами да избираме пътеки в живота във всеки момент от линията на времето, където ние решаваме как да изпращаме миналото и как да посрещаме бъдещето си сега - за да бъдем по-успешни, по-добри и повече себе си.

„Планетата на щастието: думи за медитация“ е книга за нови, вълнуващи и далечни хоризонти. Те са скрити и спотаени в нас и чакат да станем откриватели. Достатъчно е само да насочим поглед към тях, да чуем отново техния зов и да усетим – съвсем както в детството – радостта, нетърпението, дори тръпката да започнеш да живееш наистина на тази планета, която често ни се струва във всекидневието само територия на тъмнина, болка, мъгла, страдание, но може да бъде със сигурност и изпълнената с ярки цветове, удивителна планета на щастието.

Любомир Розенщайн се занимава с изменените състояния на съзнанието в продължение на десетилетия, изучава психотерапия, психодрама, невролингвистично програмиране (НЛП), медитация, йога. През 1995 г. създава за първи път в страната Институт за личностно развитие. Води първите семинари по Невролингвистично програмиране. Обучава се при бащата на НЛП Ричард Бандлер и при световноизвестния хипнотизатор Пол Маккена. В своите семинари, книги, статии и аудиопрограми за личностно развитие по уникален начин съчетава ефективното за хората днес от западните и източните подходи към вътрешния свят на човека. През 2006 г. основава Радиото за личностно развитие ChangeWire – www.changewire.info. Книгата му „Розовите очила на душата“ е издадена и в Индия и САЩ. За повече информация търсете страницата на Любомир Розенщайн във Facebook.

ПЛАНЕТАТА НА ЩАСТИЕТО събира в едно думите за медитация на майстора на вътрешното кино Любомир Розенщайн, които вече са стигнали до хиляди слушатели, читатели и участници в неговите семинари и са променили живота на много от тях към нови хоризонти завинаги. От май в книжарниците. 

"Присъствах на семинара проведен в Плевен ,и искам да споделя,че буквално за 2 дни нещо се случи с мен... С мисленето ми,с отношението ми към света наоколо и “не смея да го кажа”,но се чувствам страхотно! Обяснявам си го с това,че получих някой отговори,а най- странното е ,че те са простички - чак се чудех как сама не съм се сетила...Но явно живеем доста сложно и не виждаме простите неща, обаче каквото и да кажа след Любомир Розенщайн, то ще звучи тъпо... Ако такива семинари се случат отново горещо ги препоръчвам на всички!!"
Нина Илиева-Петкова

„Когато си тръгнах, се почуствувах изпълнена със светлина и красота, даже и светът като че ли беше по- красив.“
Илиана Тенева 

„Вдъхновяващо и отвъд зримото! “
Милена Велева

„Искам да споделя нещо за тази безценна книга – тя ще промени светогледа ви. а на мен лично ми помогна да се преборя с определен проблем. Горещо я препоръчвам! “
Irena Sirakova

“Днес получих книгата. Чета я и не мога да я оставя. Страхотна е ! Отговаря на много от въпросите на които не можеш да си отговоря сам, изчиства някои съмнения,които имах и мисля,че тръгнах...мръднах от мъртвата точка в която бях!:)))”
Ned

”Копчето наистина действа - благодаря за това че преди години ми насочихте вниманието към НЛП, Любо – срещали сме се само в интернет. Оттогава животът ми коренно се промени.”
Ralitsa Alexandrova

“Вдъхновяваща и полезна; подарила съм я на четирима засега и всички искрено я харесват и разпитват. Идеята,че по такъв прост начин можем да се спасяваме от непродуктивни състояния, е велика. Да превърнеш мозъка си в приятел- това е истинска цел. Като се замисля, този тип е предимно мрачен, досаден, упрекващ и непоносим и съсипва всеки хубав миг, ако го оставиш без надзор:) Та дори и осъзнаването на този факт вече носи огромна полза.Ако трябва да обобщя- в процес на развитие съм:)) “
Виолета Борисова

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени