Клуб „Галактики“ отбелязва Международния ден на книгата!

23 април 2013 г.
Клуб „Галактики“ отбелязва Международния ден на книгата!

Скъпи приятели на фантастичната литература и фентъзито! Скъпи членове на клуб „Галактики“! Задава се втората ни среща! Мястото е същото – Суингинг хол, денят не е случаен - вторник, 23 април, обявен за Международен ден на книгата! Очакваме ви в 19.30 часа!

Ето ги и темите:

- изказвания и препоръки за нови заглавия, тенденции и възможности в любимия ни жанр – очакваме включване на представители на интернет медиите, блогъри, издатели, читатели и фенове.

- износ на култура – начини за популяризиране на фантастиката и фентъзито сред младата публика – срещи на ученици с преводачи, писатели, блогъри, фенове. Създаване на клубове в училищата.

- представяне на романа „Пустинно копие“ от Питър В. Брет

На събитието всички книги от жанровете фентъзи и фантастика ще се продават с отстъпка от 50%! 

Дългоочакваното продължение на „Защитения“ - първа част от „Демонски цикъл“ на Питър В. Брет, е вече тук! Книгата „Пустинно копие“ от създалата мания сред почитателите на фентъзито поредица ще излезе на 22 април. „Пустинно копие“, трепетно очакваното в България продължение на „Защитения“, разказва историята на Ахман Джардир, воин от Красия, който претендира, че е Избавител, изпратен от Небето с мисия да срази врага!

„Всеки път, когато моя творба бъде издадена на друг език, аз се чувствам смирен, припомняйки си, че ние, хората по света, си приличаме толкова много. В края на краищата всеки понякога се плаши от тъмното... Добре дошли в семейството! Надявам се, че приключението ще ви хареса.“ ( Питър В. Брет )

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени