Демонстрация на практическата програма „Трениране на Успешни Учители“

09 април 2013 г.
Демонстрация на практическата програма „Трениране на Успешни Учители“

Имаме удоволствието да Ви поканим на Първата демонстрация в България, отворена за широката публика, на практическата програма „Трениране на успешни учители” – (ТУУ) на д-р Томас Гордън, автор на едноименната книга на издателство „Колибри“.

Презентацията ще се състои на 09 април от 18.00 ч. до 20.00 ч. в книжарница „Гринуич“, бул. „Витоша“ № 37, София.

Това уникално по рода си представяне ще е от полза за всички професионалисти, заети в сферата на образованието - учители, възпитатели, преподаватели във висшите училища, специалисти в сферата на неформалното образование, ръководители на образователни институции и социални услуги.

Повечето учители знаят как да преподават - поначало всички са солидно подготвени по съответния предмет. Малцина обаче са учителите с подготовка по ежедневно общуване, които притежават онези умения в междуличностните отношения, позволяващи им да ръководят всички човешки фактори в учебния процес.

Събитието ще открие Дарина Георгиева, представител на Институт Gordon Training International за България, която ще представи автора д-р Томас Гордън (1918–2002) – номиниран три пъти за Нобелова награда за мир, носител на златния медал на Американската фондация на психолозите и основател на Gordon Training International.

Философията и основната концептуална рамка на програмата „Трениране на Успешни Учители “ (ТУУ) ще представи нейният координатор за България, Мариана Шмит.

Кои са препятствията пред обучението и възприятието и как да се справим с тях? - ще отговори психологът Юлия Попова.

Сертифицираните инструктори по програмата ТУУ ще направят пред публиката и конкретни демонстрации - как да се справим с неприемливото поведение на ученика, кои са най-типичните начини на противопоставяне (конфронтация), какво още трябва да знаем за Аз-посланието.

Събитието, което ще продължи два часа, е с вход свободен и отворено за широката публика!

Очакваме Ви на 09 април от 18.00 ч. в книжарница „Гринуич“, бул. „Витоша“ № 37, София.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени