Голямата игра - излъчване на победителите и връчване на наградите

20 февруари 2013 г.
" title="Голямата игра - излъчване на победителите и връчване на наградите - Colibri" >

Здравейте,

Имаме удоволствието да обявим, че на 20 февруари 2013 г. ще се състои празнична церемония по връчване на наградите от конкурса Голямата игра!

Той стартира официално на 17 декември 2012 г. и ще бъде закрит в полунощ на 18 февруари 2013 г. В продължение на два месеца почитателите на удивителната Дж. К. Роулинг и нейния първи роман за възрастни „Вакантен пост“ публикуваха свои кратки есета за интригуващи персонажи от бестселъра в специална фейсбук страница: http://www.facebook.com/VakantenPost

Десет от тези публикации ще бъдат отличени от компетентно жури в състав редактор и преводач, а есето – победител ще се сдобие с Голямата награда: полет за двама до Лондон!

Останалите награди: подписани лично от Роулинг екземпляри от „Вакантен пост“ и карти за пазаруване от сайта на „Колибри“ с 25 % намаление, валидно за книги от всички жанрове и поредици ще бъдат изтеглени чрез жребий.

Публиката ще сподели вечерта с любимите си шоу звезди: Миленита, Радина Кърджилова, Ваня Щерева, Велислав Павлов, Гери Турийска, Стефан Щерев, Орлин Павлов.

Очакваме ви на 20 февруари в 19 ч. в столичния клуб „Once Upon A Time Библиотека“ на бул. Васил Левски 88!

Официална интернет страница на „Вакантен пост“: http://vakantenpost.colibri.bg/

 

Снимки от събитието:

Издателство "Колибри"
1990-2023 © Всички права запазени