Представяне на книгата „Коучинг с НЛП“

07 ноември 2012 г.
" title="Представяне на книгата „Коучинг с НЛП“ - Colibri" >

ИК „Колибри“ и НЛП Тренинг Център Ви канят на представянето на книгата „Коучинг с НЛП”.
Автори са Джоузеф О’Конър и Андреа Лейджис, специалисти по коучинг на ниво изпълнителен директор, бизнес треньори и консултанти в международен план.

Къде: Книжарница „Гринуич”, бул. „Витоша“, N° 37

Кога: 07 ноември /сряда/ 2012г. от 18:30 ч.

Кой: Представяне на книгата ще направи Maгдалена Николова, организационен психолог от Университета на Лозана, сертифициран бизнес коуч и НЛП Треньор, сертифициран от Джон Гриндер (ко- създател на НЛП). Магдалена е треньор в НЛП Тренинг Център и има 7 годишен практически опит в областта на коучинга, тренингите и организационната психология от практиката си с мениджъри и техните екипи от България, Швейцария и Франция. През 2008 - 2009г. Магдалена специализира коучинг в акредитирания от Международната Коуч Федерация институт "Coaches Training Institute" в Париж, Франция. Тя е първият коуч от България, който става член на Международната Коуч Федерация (ICF) през 2007г. В края на същата година тя става един от основателите на ICF България. В областта на НЛП, Магдалена е единственият сертифициран НЛП треньор в България от Международната Академия на НЛП треньорите на Джон Гриндер. Именно и това е причината НЛП Тренинг Център да е първият и единствен сертифициращ институт в България, провеждащ сертификационни курсове „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения” И „НЛП Мастер практик” завършващи със сертификат, издаден от Международната Академия на НЛП треньорите и подписан лично от Джон Гриндер.

Кой още? На представянето на книгата са поканени и участници от сертификационните курсове на НЛП Тренинг Център - изпълнителни директори, финансови и търговски директори, ръководители на отдели по човешки ресурси и маркетинг отдели на компании като Deutsche Bank, Adecco, Nestle, Easy Credit, Colliers International, Roca Bulgaria, FOX International, Henkel Bulgaria, Oracle, Billa, Blizoo, Actavis и др.

Какво е коучинг? Коучингът е мощен подход, представляващ съвкупност от модели и умения, помагащи на човек да постави ясни цели, обвързани с ценности и конкретни критерии за успех. Коучингът дава възможност човек сам да намери алтернативи за решение, работеща стратегия и да премине през всички предизвикателства до покоряване на целта. Коучингът е определян като най-ефективната форма за развитие на потенциала и според изследвания на Международната Коучинг Федерация води до над 60 % по-ефективно целеполагане на човек, екип, организация.

Какво е НЛП? НЛП е подход, който изследва връзките между начина, по който работи физиологията и мозъка на човек (Невро), използваните думи и вербално поведение (Лингвистично) и моделите на мислене и действие, стратегиите на поведение (Програмиране). НЛП е съвкупност от практически модели от бизнеса и психологията, които могат да се приложат ефективно в различни сфери – мениджмънт, управление на промяната, търговия, преговори, спорт, преподаване, консултиране, възпитание на деца и т.н.

Нека заедно се запознаем с двата най-мощните подхода в съвременния бизнес, представени в книгата „Коучинг с НЛП”.

Очакваме Ви!

 

Събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/551664181515593/

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени