Ерата на паниката от тази страна на смъртта

09 април 2022 г.
Ерата на паниката от тази страна на смъртта

На 9 април в 19:30 ч. ви очакваме в новото ни любимо пространство YALTA ART ROOM, където ще имате възможност да се срещнете с Андрей Велков и Радослав Парушев. Готови ли сте да разберете как да оцелеем в Ерата на паниката от тази страна на смъртта? Очакваме ви! Разговорът между главните герои на вечерта ще бъде обединен около последните им произведения.

„Ерата на паниката“, Андрей Велков: В деня, в който навършва четирийсет години, животът на Антон рязко се преобръща. Внезапно разбрал, че има брат в плен на организация, която преди повече от век е превзела властта над човечеството и безскрупулно манипулира хода на историята, той успява да го спаси. Но осъзнава, че за да отвоюват отнетата от хората свобода, трябва заедно да изпълнят множество трудни мисии, от които зависи съдбата на целия свят. Не след дълго се оказва, че нищо не е такова, каквото изглежда. Следва поредица от разтърсващи разкрития, много премеждия, битки и предателства. Както Давид срещу Голиат Антон се изправя срещу многократно превъзхождащ го и всемогъщ враг. Дали ще успее да победи? https://www.colibri.bg/.../andrej-velkov-erata-na-panikata

„От тази страна на смъртта“, Радослав Парушев: Радослав Парушев се завърна ударно на литературната сцена като автор на може би най-добрия му белетристичен сборник от публикуваните досега. Деветнайсетте истории, разказани в книгата, представляват пъстра, леко маниакална група, която обединява историчното с дистопичното, сериозното, рационалното с чистата и донякъде вулгарна комедия. И всичко това с едничката цел да направи читателя щастлив или поне по-малко нещастен.

Очакваме ви!

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени