Премиера на сборника „Опитай това“

01 декември 2021 г.
Премиера на сборника „Опитай това“

Прочетохте ли „За бавното живеене и насладата от живота“? А „България за напреднали“? Влюбихте ли се във вкусните разкази от „Храната, начин на употреба, или Гурме за напреднали“? Е, време е да отворим кулинарната карта на света и да скочим на страниците на „Опитай това“!

--> 1 декември, 18:30 ч., Литературен клуб „Перото“

Съвсем скоро ще обявим подробности за гостите!

„Опитай това“ е сама по себе си идейно продължение на предните три литературни пътешествия, които започнах през 2019 г. и продължавам сега – „За бавното живеене и насладата от живота“, „България за напреднали“ и „Храната, начин на употреба, или Гурме за напреднали“. Всяка една от тях води по видими и невидими пътища към „Опитай това“. Дали като вдъхновение, дали като идеи, хрумнали ми в текстовете, които прочетох, в историите на различните участници в тези пътешествия, или в разговорите, които водихме с тях. Резултатът е „Опитай това“.

Тя е основно за храната, но е и пътешествие по картата на света. Ще ви отведе на Хаваите, в Китай, Япония, Тайланд, Виетнам, Мианмар, ще минем през арабските вкусове, през Армения, Турция, Гърция, Хърватия, Австрия и Швейцария, Италия, Франция и Испания. Разбира се, ще стигнем до Португалия, ще пресечем Атлантика, ще отидем в САЩ, Коста Рика, Мексико и Аржентина, ще стигнем дори до края на света.

Светлозар Желев

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/396330902200724/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени