Премиера на „Записки от Шато Лакрот“

13 юли 2021 г.
Премиера на „Записки от Шато Лакрот“

На 13 юли в 19:00 ч. ще отпразнуваме появата на "Записки от Шато Лакрот". Дългоочакваният роман на Мария Касимова ще направи лятото ни по-леко, по-смешно, по-красиво.

Очакваме ви в 19:00 ч. в приказната къща на ул. Шипка 23. Освен сладкодумната Мария с нас ще бъдат и Богдана Трифонова и Кремена Димитрова.

В навечерието на празника на Франция ще ви срещнем с българката Калина, която е омъжена за французина Дидие. Едно цяло лято семейството трябва да прекара с родителите на Дидие - мадам Жонвиен и мосю Жан-Батист дьо Лакрот - в имението им във френската провинция. Къде очаквано, къде не толкова, в красивия семеен замък ще се появят още сума интересни герои - инатливите деца на Калина от първия й брак, артистичният й брат, роднините от село Злокучане, лигавите френски племенници, непоносимата зълва и… кой ли още не. На всички им предстои едно незабравимо лято, в което френската изисканост и парижки стил се срещат челно с българската непосредственост и шопски инат. А от емоционалния им сблъсък се раждат куп непредвидени и смешни ситуации, които…е най-добре да преживеете лично между страниците на тази забавна история.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/779405002946413/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени