Премиера на „Ерата на паниката“ от Андрей Велков

24 юни 2021 г.
Премиера на „Ерата на паниката“ от Андрей Велков

Премиера на „Ерата на паниката“ от Андрей Велков

На 24 юни в 19:00 ч. ви каним в „Маймунарника“, където ще се състои премиерата на дългоочаквания роман  „Ерата на паниката“ от Андрей Велков. Ще разберете защо е важно да прочетете тази книга, а DJ vaskoblue ще се погрижи да чуете музиката, под чиито звуци е създадена историята.

Андрей Велков познавате от романите „Български психар“, „Хрониките на Звеното“ и „Няма закога“. С новата си книга „Ерата на паниката“ ще нахълта брутално в съзнанието ви, ще сложи край на спокойния ви сън и ще ви накара да се оплетете в една литературна реалност, в която нищо не е такова, каквото изглежда. След последната страница ще имате желанието да се изправите и бурно да аплодирате, а след това… да започнете отначало, за да изживеете повторно приключенията на Антон, чийто живот рязко се преобръща в деня, в който навършва 40 години.

Ще изстудим бирата и ще приготвим музиката. Ще чуем откъси и отзиви. Ще срещнем запалени читатели, които горещо ще препоръчат книгата на онези, за които цялото приключение предстои! Не се плашете да скочите в „Ерата на паниката“! Знаем, че сте готови. Нека скочим заедно!

Save the date!

24 юни, 19:00 ч., „Маймунарника“

 

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/389056929100583
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени