Премиера на книгата „Играта на солта“

21 април 2021 г.
Премиера на книгата „Играта на солта“

На 21 април в 19:00 ч. ви каним в Casa Libri, за да отпразнуваме появата на дебютния роман на Елена Колева. „Играта на солта“ е провокативна, дълбока и вълнуваща история, в която човешкият ум минава отвъд своите граници, а героите застават на прага на новата реалност и заедно съумяват да създадат своя град на мечтите.

Елена Колева е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Познаваме я като автор и редактор в списанията MAX, Amica, L’Europeo, InGlobo и Playboy. Днес професиналният й път е свързан с лайфстайл медиите и копирайтинга.

„Според алхимията и по-точно според Парацелз солта е другото име на душата. Тя е онова, което остава на дъното на колбата. Тайната субстанция, която се получава след като помирим противоположностите в себе си. Ето например водата и огъня - два елемента в непримирима вражда, които заживяват мирно, в солта. Също така тя е и белотата, която сме постигнали в резултат на пречистващия огън на болката. На безбройните “дестилации”, освобождаващи нас от... нас.“

Събитието се организира с медийната подкрепа на Go Guide и ПРОГРАМАТА, а специални гости ще бъдат Любен Дилов-син и очарователната актриса Силвия Петкова.

Премиерата ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки срещу разпространението на COVID-19. 

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/867672677146102
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени