Премиера на „Моята булчинска рокля“

07 октомври 2020 г.
Премиера на „Моята булчинска рокля“

Заповядайте на 7 октомври в 19:00 ч. в литературен клуб "Перото" на премиера на "Моята булчинска рокля", една специална книга със съставител Жанина Драгостинова, в която 44 жени разказват своите истински истории.

Ти си на 16 и първата ти любов току-що е приключила трагично. Ти си на 27 и се радваш на стабилен партньор/ка, но не бързаш да вдигаш сватба. Ти си на 32 и имаш добра професия с високи доходи, смяташ, че бракът е отживелица, но не пропускаш сватбите на приятелките си. Ти си на 37 и си една от приятелките, която днес ще се жени. Ти си на 40 и си убедена, че си изтървала всички влакове. Ти си на 43 и имаш два брака зад гърба си, сега копнееш само за спокойствие. Ти си на 57 и подготвяш сватбата на дъщеря си. Ти си на 64 и понякога отиваш до гардероба, за да зърнеш булчинската си рокля, която да те поведе обратно към младостта. Ти си на 78 и си решила да разкажеш на внуците как си запознала с дядо им. Тази книга е за теб.

В сборника са включени текстове на Мария Касимова-Моасе, Велина Минкова, Красимира Кузманова-Кокран, Жечка Георгиева, Хилда Казасян, Мадлен Чолакова, Теа Денолюбова и още…

Водещ: Асен Григоров

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/335741771176342/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени