Демонстрация, отворена за широката публика, на практическата програма „Трениране на Успешни Родители“ – (ТУР) на д-р Томас Гордън

25 април 2012 г.
Демонстрация, отворена за широката публика, на практическата програма „Трениране на Успешни Родители“ – (ТУР) на д-р Томас Гордън

Имаме удоволствието да Ви поканим на първата демонстрация в България, отворена за широката публика, на практическата програма „Трениране на Успешни Родители“ – (ТУР) на д-р Томас Гордън, автор на едноименната книга на издателство „Колибри“.

Презентация ще се състои на 25 април от 18.00 ч. до 20.00 ч. в книжарница Хеликон София, бул. Цар Освободител №4.

Събитието ще открие Дарина Георгиева, представител на Институт Gordon Training International за България, която ще представи автора д-р Томас Гордън (1918–2002) – номиниран три пъти за Нобелова награда за мир, носител на златния медал на Американската фондация на психолозите и основател на Gordon Training International.

Програмата „Трениране на Успешни Родители“ (ТУР) ще представи нейният координатор за България Мариана Шмит, която ще говори по-подробно по темата „Как да се научим да разрешаваме конфликти родител–дете?

На въпроса „Какво трябва да правят родителите, когато наказанията не действат?“ ще отговори психоложката Юлия Попова, която ще обясни и една от основните тези на д-р Томас Гордън: „Децата не са лоши, палави и проблемни, а поведението им е начин да задоволяват нуждите си.“

В практическа част ще можем да научим и какво е успешен родител, кои са дванайсетте препятствия пред общуването и повече за умението за „активно слушане“.

Сертифицираните инструктори по програмата ТУР ще направят пред публиката и конкретни демонстрации.

Тази уникална по рода си презентация ще е от полза за всички настоящи и бъдещи родители, както и за всеки, който се вълнува от отношенията родител–дете.

Събитието, което ще продължи два часа, е с вход свободен и отворено за широката публика!

Очакваме Ви на 25 април от 18.00 ч. в книжарница „Хеликон“ София, бул. „Цар Освободител“ №4.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени