Разказвачески етюди с Мария Касимова в Casa Libri

17 септември 2020 г.
Разказвачески етюди с Мария Касимова в Casa Libri

Щастливи сме да ви поканим на есенното издание на "Свободно падащи истории" с Мария Касимова в Casa Libri!

Очакваме ви на 17 септември в 19:00 ч. на чаша вино и  вълнуващи истории, които са малко смешни, малко тъжни, но при всички положения много увлекателни. 

Събитието ще се проведе със строго спазване на мерките против разпространение на COVID-19.

А какво ви очаква...?

Случки, хора, чувства и откровения от един не кой знае колко интересен живот. Заповядайте на едно пътешествие до вълнуващия живот на любимата ни сладкодумна писателка Мария Касимова. Ще се озовете директно на сцената на едно семейство и ще узнаете каква е драмата, че на всички им се играе. 

Мария определя себе си като нещоправячка, която е готова да срещне своите читатели с голямата самота и неслучайната случайност, както и да ги потопи в смеха и сълзите, които всички ние добре познаваме.

Нека заедно си припомним, че всичко е по-лесно, когато е смешно... защото то и без това е смешно. На чаша вино да разберем, че много малко са нещата, които трябва да се случват на всяка цена и с усмивка да запазим в себе си мисълта, че всеки живот е история, която заслужава да бъде разказана.

Вход + чаша вино: 15 лв.

За предварително запазване на билети: Изпратете лично съобщение до фейсбук страницата на Casa Libri, а след 1 юни и на 02 903 7900 

Местата се пазят до 48 часа преди събитието.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/735051833728684/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени