За бавното живеене и смелото обичане

31 август 2020 г.
За бавното живеене и смелото обичане

На 31 август 2020 г. ще бъдем край вълните в HashtagPAVILION - Бургас, за да съберем на място две прекрасни книги на прекрасни личности. Всеки от тях свети със собствена светлина на своята сцена.

"За бавното живеене и насладата от живота" на Светлозар Желев и "Обичай смело" на Енчо Керязов ще бъдат заедно под открито небе, за да отпразнуваме с тях добрите истории, които ни припомнят колко е важно да живеем с наслада, колко е ценно да вярваме в мечтите и да се борим за тях, колко незначителни са делничните ни тревоги и как понякога единственото, което има значение, може да бъде един изживян залез.

Енчо Керязов и Светльо Желев оставят светли следи и смисъл по пътя си. Единият препуска смело из световните манежи, другият - из световната литература. Две книги, които макар да са безкрайно различни, по свой тих и деликатен начин нашепват на читателите колко важно е изкуството. Енчо Керязов и Светлозар Желев са приятели вече 40 години и със сигурност ще бъде вълнуващо да опознаем единия през погледа на другия, и обратно.

Каним ви на 31 август в 20:00 ч. в HashtagPAVILION в любимия град Бургас!

https://www.facebook.com/events/241886233583668/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени