Енчо Керязов представя „Обичай смело“

27 юни 2020 г.
Енчо Керязов представя „Обичай смело“

Каним ви на премиера на „Обичай смело“ - биографията на Енчо Керязов, който вече 30 години е на сцена и е един от най-успешните еквилибристи в цял свят.

След като поради извънредното положение премиерата, планирана за 28 март 2020 г., не успя да се състои, е време да се завърнем към добрите новини и да отпразнуваме НА ЖИВО появата на #ОбичайСмело.

27 юни, 17:30 ч., кино Кабана

Съвсем скоро ще повдигнем завесата и ще обявим гостите на събитието...

„Обичай смело“ е история, посветена на любовта към цирковото изкуство и преследването на мечтите. Чрез тази книга Енчо Керязов се потапя в спомените си и отново минава по дългия път, по който върви вече 30 години.

Книгата тръгва от най-ранните му спомени в спорта и акробатиката, минава през усърдния труд, който полага, за да се превърне в един от най-добрите еквилибристи в света, не пропуска да запознае читателите с големите хора, срещнали го по пътя към върха, стига до най-пищните циркови световни сцени и накрая прави неочакван завой до общината в град Ямбол.

Книгата припомня колко е важно да не спираме да гоним онова, на което усещаме, че принадлежим. Колкото и изненади да поднася животът, ако имаме необходимото търпение, накрая винаги ще се озовем при голямата любов, с мисълта за която сме заспивали и сме се будили дълги години.

Книгата се посвещава на всички мечтатели.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени