Премиера на „Изгубени вещи” в Casa Libri

23 юни 2020 г.
Премиера на „Изгубени вещи” в Casa Libri

Имаме удоволствието да ви поканим на премиера на сборника с разкази „Изгубени вещи” от Алберт Бенбасат. Заповядайте на 23 юни в 19:00 ч. в Casa Libri на ул. Цар Асен 64 в сърцето на София!

Със специалното участие на Кристин Димитрова, Светлозар Жеков и внучката на автора, прелестната Ани, на която е посветена книгата!

В този сборник със затрогващи истории по необичаен начин се разказва за обичайни (на пръв поглед) предмети. Страниците на книгата са изпълнени с приглушен смях и тиха тъга, с екзистенциални размисли и сладки далечни спомени, случайно завърнали се в паметта...

Заповядайте, за да се потопим заедно в царството на спомените! Ще имате възможност да вземете автограф и да се включите в литературната дискусия.

Алберт Бенбасат e литературен историк, критик, публицист и издател; професор, преподавател във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Автор е на 13 книги, сред които „Българската еротиада”, „Европеецът” Бай Ганю и светлият мит за Щастливеца”, „Печатни пространства и бели полета”, „Банкноти и мечти между кориците. Масова книга и масово книгоиздаване”, „Алиса в дигиталния свят. По въпроса за книгата през ХХІ век”. Редактор и издател на сп. „Критика” и Библиотека „Критика”, съставител и редактор на множество книги.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1471720236368755/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени