„Въображаема реалост“: премиера в Casa Libri

17 юни 2020 г.
„Въображаема реалост“: премиера в Casa Libri

Каним ви на премиера на един роман, посветен на вечната любов към телевизията..., която може да доведе до пристрастяване! Заповядайте на 17 юни в 19:00 ч. в двора на Casa Libri! Кремена Димитрова ще модерира събитието. Разбира се, ще има звездно присъствие, специален quiz, автографи и много приятни изненади.

Орлин Павлов ще чете откъси, Стаси и Крис Захариев ще ръководят quiz-а, а победителите, взели участие в него, ще получат специални награди:

1 място - вечеря със Стаси Айви
2 място - "Въображаема реалност" с автограф
3 място - талон за отстъпка за двете фирмени книжарници на ИК Колибри

„Въображаема реалност“ е риалити формат, създаден, за да спаси бъдещето на телевизията и да върне към екрана зрителите, пренаситени от досадно повтарящото се съдържание... Книгата е изпълнена с обрати и мистериозни събития. Разказва история за високата цена на воайорското общество и за начина, по който хората се променят в екстремни ситуации. Повече ще ви разкаже самата Стаси Айви на премиерата.

Запазете в календарите си 17 юни и елате в любимия двор в сърцето на София. Хубаво е отново да сме заедно на премиера! Особено когато тя е на Стаси Айви - момичето, чиито интересни истории от света на киното и телевизията никога няма да ни омръзнат.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/990703874690720/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени