Христо Мутафчиев на фестивала Black Box

05 юни 2019 г.
Христо Мутафчиев на фестивала Black Box

Като част от международния фестивал за театър и съвременен танц „Black Box“, който ще се проведе в периода 31 Maй – 6 Юни в град Пловдив, актьорът Христо Мутафчиев ще представи книгата си „Черно на бяло“. Една от най-обичаните фигури на българската сцена ще разкаже повече за приключението, наречено живот, именно пред вдигнатата завеса на фестивала, посветен на театралното изкуство и танца.

Повече за „Black Box” можете да видите тук: http://blackbox-fest.com/

Христо Мутафчиев е един от най-обичаните български актьори, който заедно с талантливата Теа Денолюбова описа живота си в топла и трогателна книга, която облича едни 50 години в красиви думи. Ако искате да се срещнете с тях в Пловдив, заповядайте! Ще ви очакваме на 5 юни в 18:00 ч. в U PARK Gallery, за да се посмеем за хубавите неща в живота и да потърсим щастието във всеки един момент.

„Ако направиш ретроспекция на моя житейски път, не живот, а житейски път, ще видиш, че много повече са скачанията в дълбокото, отколкото плуванията по повърхността. Когато плуваш по повърхността, често рискуваш да изпаднеш в сложната ситуация да си под повърхността, а да си мислиш, че си над повърхносттa, и да отвориш уста, за да си поемеш въздух. И да се нагълташ. Докато ако си в дълбокото, ти си с ясната мисъл, че си поел достатъчно въздух, за да стигнеш до долу, да пипнеш дъното, и че имаш въздух, за да се върнеш. Докато не го пипнеш, не си отваряш устата.“
Христо

Внимание! На събитието ще се допускат само лица над 18 години!

5 юни, 18:00 ч., U PARK Gallery, Пловдив

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/653216038526730/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени