Фотографски конкурс „Любов между редовете“

14 септември 2018 г.
Фотографски конкурс „Любов между редовете“

Фотографският конкурс „Любов между редовете“ е част от програмата на четвъртото издание на кино-литературния фестивал Cinelibri, който тази година ще представи забележителна селекция от екранизации на литературни произведения.

KОЙ може да участва?
Могат да вземат участие всички, които имат желание да визуализират взаимното привличане между кино и литература.

КАК може да участва?
Всеки желаещ може да публикува до 3 авторски кадъра в официалното събитие във Facebook „Фотографски конкурс „Любов между редовете“ или да ги изпрати като лично съобщение на страницата на CineLibri до 14 септември 2018 г.

КАКВО може да спечели?
10-те най-атрактивни фотографии ще бъдат разпространени дигитално, но най-вече ще бъдат включени в тематичната фотографска изложба „Любов между редовете“, част от кино-литературния фестивал Cinelibri 2018 в Градската градина на София пред Народен театър „Иван Вазов“ в периода 1 – 20 октомври 2018 г. Един от авторите на избраните за изложбата фотографии ще спечели и атрактивния фотоапарат за инстантни снимки Leica Sofort придружен с плаки.

Постъпилите снимки ще бъдат селектирани от жури в състав Жаклин Вагенщайн, Гергана Мудова, Георги Лозанов, фотографът Ивайло Петров и куратора на изложбата Мариета Ценова.

КОГА?
14 септември 2018 г.
- краен срок за публикуване/изпращане на снимките
1 - 20 октомври 2018 г. - продължителност на изложбата

Постоянен стремеж на организаторите на фестивала и на VIVACOM като основен партньор, е да обогатяват всяко следващо издание със съпътстващи събития, които да провокират по различен начин въображението на публиката и да я превръщат в активен участник в преживяването Cinelibri.

След огромния интерес по време на миналогодишното издание на фестивала към тематичната изложба на младия фотограф Ивайло Петров, тази година VIVACOM и Cinelibri имат за цел да провокират въображението на всички, които искат през обектива си да покажат любовта между редовете.

Участниците в конкурса трябва да представят своя авторска фотография, чийто сюжет е вдъхновен от киното или литературата, продължавайки играта на Cinelibri между думи и визия. Чрез своите кадри авторите ще споделят с публиката на изложбата своя личен прочит на любим филм или книга.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/705372176463991/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени