Катето Евро с кулинарно шоу в Maxi Velingrad, гарнирано със смешно-тъжни истории от живота й

26 май 2018 г.
Катето Евро с кулинарно шоу в Maxi Velingrad, гарнирано със смешно-тъжни истории от живота й

На 26 май гостите на Maxi Velingrad Park Hotel & SPA ще се впуснат в гурме преживяване с изключителната актриса и кулинарка Катерина Евро. Естествено, вкусните ястия ще са гарнирани с много хумор и смях. „Няма по-голям кеф за мен да ме похвалят с пълна уста на масата“ – обича да казва тя.

Катето ще сподели с гостите много забавни и тъжни истории от живота  й, както и страхотни специалитети от книгата ”Тетрадка за рецепти и спомени”. Ще се почувствате все едно сте отишли на гости в дома й, защото смисълът и магията на добрата храна е да я споделиш с приятели.

Maxi Velingrad Park Hotel & SPA ще ви очаква за тази незабравима среща с влюбената в живота, киното и хубавата храна Катерина Евро.

В сърцето на величествените Родопи, най-високата точка на СПА столицата на Балканите, ще можете да се насладите и на кинопрожекция с любим на публиката филм с участието на актрисата.

Презаредете тялото си с планински климат в петзвезден лукс, съчетан с пречистващата сила на лековитите минерални води и се потопете в СПА зоната, отговаряща на най-високите стандарти.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени