Панаир на книгата с „Колибри“

29 май 2018 г.
Панаир на книгата с „Колибри“

Скъпи приятели, и тази пролет отново ще имаме радостта да ви срещнем в рамките на Пролетния панаир на книгата!

Заповядайте при нас, за да бъдем заедно отнесени от книгите, защото да намериш време да четеш, е като да намериш време да обичаш! Нека изживеем пролетта на нашето прочетено удоволствие и да споделим това вълнуващо литературно пътешествие!

Специално за вас сме приготвили селекция с нестандартни намаления, както и едни от най-горещите заглавия в каталога на издателството с отстъпка от 20%!

Ще имате шанса да вземете на изкушаващо ниска цена книги като "4321" на Пол Остър, "На ръба на света" на Томас Пинчън, "Машенка" на Набоков, "Една любов на Суан" на Марсел Пруст, "Девствената проститутка" на Николай Волев, "Смърт във Венеция и други новели" на Томас Ман, детските ни бижута "Пук!" на Валери Петров и "Приказки за непослушни деца" на Жак Превер, както и десетки други заглавия - класика, съвременна европейска проза, трилъри, биографии, в помощ на родителите и още, и още...

Приготвили сме качествена литература, невероятни намаления, летящи колибрита, изненади и много добро настроение! Очакваме с нетърпение да се срещнем и да поговорим за литературата, която вълнува.

Ще ни разпознаете по най-цветната шатра!

От 29 май до 3 юни!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/901802986646883/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени