30% отстъпка за Световния ден на книгата

23 април 2018 г.
30% отстъпка за Световния ден на книгата

Каним ви на 23 АПРИЛ в книжарница "Колибри" на ул. "Иван Вазов" 36 за една вълнуваща литературна среща, специално намаление от 30% на ВСИЧКИ заглавия от каталога на издателството, както и комплименти от "Колибри"!

В рамките на деня намалението от 30% ще важи за всички заглавия и в двете ни фирмени книжарници (ул. “Иван Вазов” 36 и Френски културен институт - пл. Славейков 1), както и за книгите, включени в промоцията на сайта: http://www.colibri.bg/promo/

Щастливи сме, че за Деня на книгата на пазара ще се появят едни от най-дългоочакваните литературни заглавия като книгата-събитие "4321" на Пол Остър, луксозно издание на вечното детско бижу "Пук" на Валери Петров, "Една любов на Суан" на Марсел Пруст (в нов превод!), "Машенка" - първият роман на руския гений Набоков (за пръв път на български език), скандалната биография на Доналд Тръмп, която накара "оранжевия" президент да почервенее от "Огън и ярост", както и много други вълнуващи издания. 

Между 17:30 и 20:00 ще се срещнем с нашите специални гости. Разбира се, не можем да си представим празник на книгата без литературния гид СВЕТЛОЗАР ЖЕЛЕВ, който ще ни поведе по тайните пътечки на големите писатели.

С нас ще бъде и любимият ни журналист, преводач и бохем ГЕОРГИ АНГЕЛОВ, който е отговорен за безупречния превод на Давид Фоенкинос, Фредерик Бегбеде, Лоран Гунел и много други.

Перлата в короната ще бъде преводачката ИГЛИКА ВАСИЛЕВА - главният "виновник" да четем на български Пол Остър, Вирджиния Улф, Иън Макюън, Владимир Набоков и десетки други забележителни автори.

Още веднъж: 23 април, 17:30, книжарница "Колибри" (ул. "Иван Вазов" 36)

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/596371927381622/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени