Официална премиера на „Извън пътя“

28 март 2018 г.
Официална премиера на „Извън пътя“

Имаме удоволствието да ви поканим на официалната премиера на "Извън пътя" - първия изцяло любовен филм на големия ни режисьор Николай Волев! След 16 години пауза бащата на "Да обичаш на инат", "Господин за един ден" и "Маргарит и Маргарита" се завръща на големия екран!

Филмът разказва историята на успешен в миналото драматург, изгубил творческото си вдъхновение и тръпката от брака, който броди с джипа си сред красотата на българските планини. По време на един от преходите застаряващият творец среща прелестна муза на прага на женствеността. Близостта между 55-годишния Стефан и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в силна привързаност. Платоничната им връзка се движи по ръба на бръснача и причинява дълбоко страдание на дългогодишната предана съпруга на драматурга, актрисата Лидия.

Официалната премиера ще се състои на 28 март точно в 19:00 ч. в кино "Люмиер Лидл".

Ще имате честта да срещнете на живо Николай Волев - сценарист, режисьор и продуцент на филма, както и актьорите Деян Донков, Аня Пенчева, Сали Ибрахим, Калин Сърменов.

Всички заедно ще се пренесем в духа на филма с музика на живо - китара, контрабас и акордеона на неповторимия Нено Илиев!

Разбира се, ще завършим вечерта и с чаша вино и разговор в отбрана компания!

Повече информация за филма на http://www.cinelibri.com/izvan-patya/

Можете да закупите билетите си онлайн! Местата са ограничени:
https://www.epay.bg/v3main/sale/user/view?saleid=8689928235

Очаквайте филма в кината от 30 март!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/416151962169471/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени