Премиера на „Четецът на мисли“

03 април 2018 г.
Премиера на „Четецът на мисли“

Каним ви на 3 април 2018 г. в 19:00 ч. в литературен клуб „Перото“ на премиера на книгата „Четецът на мисли“ на Лиор Сушард. Събитието се организира съвместно с „НЛП Тренинг център“ - първият и единствен акредитиран НЛП център в България от Международната aкадемия на НЛП треньорите (ITA), създадена и водена от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП). Лиор Сушард е прочут по целия свят като несравним менталист, който изумява публиката с необикновения си талант за разчитане на мисли, за влияние върху съзнанието и със способността си за телекинеза. Лари Кинг казва за неговите способности: „Това е най-невероятното нещо, което съм виждал през живота си. А аз съм виждал какво ли не!“.

Всеки от нас е бил свидетел или участник в ситуация, която Лиор Сушард описва в книгата като: „взаимно довършване на изреченията, увереността, че знаем какво се кани да каже другият“. Той описва, това което прави като посочва разликата между фенерче и лазерен лъч: „и двете неща са източник на светлина, но лазерният лъч е много по-фокусиран, можете да видите повече с него. Да направите повече. Ако включите фенерче пред очите си, ще бъдете заслепени само за момент, а лазерният лъч от своя страна може да пререже диамант.“

Книгата на Лиор ще ви разкрие как да формулирате мислите и думите си по уникален начин, как да останете фокусирани и концентрирани и как да впрягате силата на ума си, за да постигате изключителни резултати.

За изкуството на силата на мисълта и за начините, чрез които да овладеете моделите за комуникация в бизнеса чрез НЛП подхода, който ползва и Лиор, по време на представянето на книгата ще ни разкаже Магдалена Николова от „НЛП Тренинг Център“, бизнес коуч, НЛП треньор и организационен психолог. Магдалена ще открие пред нас света на „Силата на интуицията и убеждаващата комуникация с НЛП в бизнеса днес: уникални постижения на личности и екипи“!

Повече за НЛП Тренинг Център: http://nlpcenter.org/

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/163037804396055/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени