Премиера: „Осмото чувство - ключът към Вселената” от Теодора Стефанова

07 ноември 2017 г.
Премиера: „Осмото чувство - ключът към Вселената” от Теодора Стефанова

Новата книга на Теодора Стефанова, „Осмото чувство - ключът към Вселената”, излиза на български език на 3 ноември. Премиерата ще се състои на 7 ноември от 19:00 ч. в хотел „Маринела”, зала „София”.

Теодора Стефанова за пръв път ще се срещне с толкова широка аудитория и е готова да чуе вашите въпроси. Непосредствено след срещата в София авторката ще посети Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Самоков, Банско. (Подробности ще намерите на страницата на събитието във фейсбук.)

Водещ на премиерата в столицата ще бъде Ники Кънчев, а участие ще вземат Люба Пашова, съавторката Ани Томова и, разбира се, самата Теодора Стефанова.

Теодора Стефанова е родена в Стара Загора. Известна е у нас като „гадателката на Берлускони“. Преди години претърпява тежка катастрофа, след която прекарва 18 дни в кома. Kогато отваря очи, започва да усеща чуждо присъствие и да чува гласа на извънземното Унилсън от планетата Ванфим. Чрез него тя започва да предвижда бъдещето и става известна по цял свят със своите прогнози. Вече 26 години работи като футболен анализатор и коментатор на мачове в Mediaset Premium и Telelombardia – телевизията на Берлускони в Милано.

Книгата е послание „да отворим сърцата си и да ги изпълним с безгранична обич и безрезервна доброта”. Не бива да чакаме да се появи някой, който да ни избави от бедите. Отговорът се крие в самите нас. „Осмото чувство - ключът към Вселената” е ключ към тайните на бъдещето. Ще чуете прогнози, свързани с някои от водещите държави в света, както и подробности за предстоящите политически промени в България.

Очакваме всички, които се вълнуват от тази тема, на 7 ноември в зала „София” на хотел „Маринела”.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1977393712528446/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени