Среща с автограф: Фредерик Бегбеде в книжарница „Сиела” Варна!

01 юли 2017 г.
Среща с автограф: Фредерик Бегбеде в книжарница „Сиела” Варна!

Култов писател, сценарист, режисьор и бохем, Фредерик Бегбеде пристига в морската столица по покана на „From Page to Stage” и със съдействието на Варна 2017 и издателство „Колибри”.

На 1 юли от 18.30 ч. той ще представи творчеството си пред варненска публика в книжарница „Сиела” – ФКЦ!

Литературните подвизи на Фредерик Бегбеде са много и се отличават с елегантно безцеремонен стил, провокативни анализи на съвременното общество и ексцентрични равносметки. Писателите, повлияли върху артистичната му чувствителност, са Мишел Уелбек, Брет Ийстън Елис и Джей МакАйнърни. Сред най-известните му произведения се нареждат бестселърите „Романтичният егоист“, „Любовта трае три години“, „Windows on the World“, „Един френски роман“, който отнесе награда наградата „Рьонодо“ и, разбира се, „6.66 евро“. Навсякъде Бегбеде проявява искрящото си чувство за хумор, умението да се самоиронизира, да изпада в самоунищожителни откровения, но и да изразява критичното си отношение към света, който ни заобикаля.

Жители и гости на морската столица, гответе се за жива среща с автограф от най-талантливото „ужасно дете на френската литература”!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1529474703771355/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени