София Моно: Киновечер на открито с „Идеалът” на Фредерик Бегбеде

08 юни 2017 г.
София Моно: Киновечер на открито с „Идеалът” на Фредерик Бегбеде

Безскрупулни руски олигарси, водеща компания за козметика и един гигантски медиен скандал се завихрят „идеално” в умопомрачителната лента „Идеалът” на Фредерик Бегбеде!

Филмът, спряган от мнозина като „шокиращ” и „абсолютно непредвидим”, е екранизация по бестселъра „Помощ, простете” и ще бъде излъчен в столицата за пръв път след премиерата си на CineLibri 2016 ЕДИНСТВЕНО в рамките на фестивала „София Моно” на 8 юни от 21:00 часа! Мястото на събитието вече ви е известно – парк на Военната академия.

Втори режисьорски проект на екстравагантния бохем и изкусител Фредерик Бегбеде, който лично даде старт на миналогодишния кино-литературен фестивал, „Идеалът” ще ви порази, втрещи, разсмее или зашемети, но няма да ви остави безразлични.

Докато Октав от „99 франка” громеше рекламния бизнес, Октав от „Идеалът” си има работа със света на модата и козметиката. И с нечистите сделки на арогантни руски олигарси. Тирания на младостта? Диктатура на красотата и мнимата свобода?

„Помощ, простете” e роман предизвикателство срещу морала, религията и... каквото още се сетите. Една история, която Бегбеде разказва както му приляга - без да си мери приказките, но и с преклонение пред поезията на красотата! Освен Гаспар Пруст, в ролите ще видите Одри Флеро, Анамария Вартоломей, Джонатан Ламбер.

В рамките на прожекцията ще можете да си набавите книгата с неустоима отстъпка.

Фестивалът на моноспектаклите „София Моно” ще се състои за седми пореден път от 2 до 12 юни 2017 г. в столицата. Освен хитовата световна лента „Идеалът”, в парка на Военната академия ще бъде показана и българската класика „Двойникът” на режисьора Николай Волев.

Билетите са в продажба на http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44221

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/165755453958569/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени