„Колибри“ на International Masters Fair Sofia

22 ноември 2016 г.
„Колибри“ на International Masters Fair Sofia

Ако сте дипломиран бакалавър или сте на път да завършите обучението си, то тогава силно ви препоръчваме да посетите това събитие!

На 22 ноември в Joy Station в София ще имате възможност да се срещнете с европейски университети, които ще представят своите магистърски програми. Запознайте се с магистратури в Германия, Великобритания, Австрия, Холандия, Дания, Испания, Италия и Франция и задайте лично въпросите си на представители от съответните университети!

Изборът на подходяща магистратура не е лесен, особено когато това е свързано с преместване в друга държава. Въпросите са много - кандидатстване, финансиране, учебна програма и студентски живот в съответния град. Експрети в сферата на образованието са подготвили презентации по тези и още много други важни теми за бъдещите магистри.

На изложението издателство „Колибри“ ще предложи на ексклузивни цени както учебни помагала на италиански, френски и испански език, утвърдени от редица европейски университети, така и учебно-помощна литература, издадена под логото на издателството. Как да научите успешно чужд език ще научите като посетите щанда ни между 10 и 14.00 часа.

Ще присъстват и професионален фотограф и HR специалист, които ще допринесат за още по-доброто ви CV с професионална снимка и съвети.

Входът е безплатен, ако се регистрирате онлайн, а на касата е 2лв.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/322173908118500/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени