Катерина Евро представя: „Тетрадка за рецепти и спомени“, едно пътешествие от Корфу до Кокаляне!

26 септември 2016 г.
Катерина Евро представя: „Тетрадка за рецепти и спомени“, едно пътешествие от Корфу до Кокаляне!

Тя е актриса и на сцената, и в кухнята, а през годините е влизала и в далеч по-непривични роли. Нейната „Тетрадка за рецепти и спомени” е книга за любовта, семейството и апетитната храна като символ на близост и уют.

Страниците на това красиво цветно издание са благословени с много смях, споделена вяра и щуро женско приятелство.

И са подпечатани с ледено узо под звездното лятно небе...

В тях се усеща аромат на зрели праскови и топъл хляб, хумор и шум на море, свистящ под гумите асфалт, звън на чаши с вино и лека носталгия по изплъзващото се време...

Преди всичко друго тази книга е дръзко кулинарно свещенодействие. Женска пакост, в която три магнетични дами - Катерина Евро, Милена Попова (съавтор на текста) и Диана Шингарова (дизайнер и фотограф), се впускат на остров Корфу в най-знойните дни на август 2012.

Сърцето и душата на „Тетрадката” си остава Катето Евро, която на 1 септември навърши непонятните 60 години. Тук са заключени нейните любими рецепти, славни моменти и спомените, които я следват навсякъде.

Ще  ги опресним заедно на 26 септември от 19:00 ч. в клуб „Перото”, НДК. Заедно с Камен Воденичаров, Георги Мамалев, Ваня Щерева, Тончо Токмакчиев, Мартин Карбовски...

А дотогава - дано ви е вкусно. И не забравяйте да държите тирбушона подръка!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1694104337578051/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени