София диша литература на 14 август! С Вера Петрова и Соня Тодорова:-)

14 август 2016 г.
София диша литература на 14 август! С Вера Петрова и Соня Тодорова:-)

Седма поредна година фестивалът за градска култура „София диша” превръща столицата в сцена на всички изкуства. По традиция събитието насърчава разнообразни социални каузи и образователни инициативи, предоставяйки шанс на млади артисти, предприемачи и хора с иновативно мислене да намерят своята публика. Тематичните събития са вдъхновени от новости в литературата, визуалните изкуства, спорта, музиката, екологията и танца. „София диша” е част от Календара на културните събития на Столична община.

Тази година свободните зони за срещи и пърформанси са улиците „Иван Денкоглу” (7 август), „Московска” (14 август), „Княз Александър I” (21 август) и бул. „Ал. Стамболийски” (28 август).

На 14-и август атмосферата ще е колкото елегантна, толкова и непринудена. В 19:00 ч. ще предизвикваме вихър от благотворна енергия с разказите на Вера Петрова и няколко прекрасни дечица от Странджа. Поводът за тази среща се казва „Завихряне”, един чародеен сборник с импресии, „несресани” мисли, дантелени стихове и прозрения.

Само час по-късно, в 20:00 ч., отново на ул. „Московска” двете достопочтени „дами” София и Виена ще импровизират разговор от името на своите героини. Вече сте се досетили, че ни гостува авторката на най-духовития софийски наръчник (вижте тук) и на вълнуващия роман „Перлите на Ади Ландау” - Соня Тодорова. 

Всички книги на „Колибри” ще се предлагат с минимум 20% отстъпка от коричната цена. Включили сме горещи заглавия от поредиците ни за съвременна българска и световна проза, както и множество сюрпризи за децата.

Възползвайте се от специалното ни промоционално предложение: подбрани заглавия на цена от 5 лв. Ще намерите и книги с автограф от нашумели български автори. Не пропускайте възможността за среща с две жени, чиято творческа чувствителност буди респект и вдъхновява!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1585958155038482/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени