„Ситуация след ситуация” в къмпинг Градина

05 август 2016 г.
„Ситуация след ситуация” в къмпинг Градина

Ако не сте чували за него, значи не сте чели емблематични онлайн и печатни издания като Ритъм, Егоист и Капитал Light, и не сте гледали най-успешните български сериали през последните години – „Под прикритие”, „Стъклен дом” и „Домашен арест”. 

Всъщност името на Тео Чепилов се асоциира с толкова много проекти, че шантавите ситуации сами го намират. И резултатът е неминуем – един ден решава да ги събере в книга: „Ситуация след ситуация“ не е нещо, което просто съм написал – това е книга, която съм преживял. Голяма част от случките са лични истории – мои и на приятели“.

„Ситуация след ситуация“ съдържа 15 безмилостно честни истории, родени от еуфорията и дима в заведенията, отгледани с музика и удавени в твърд алкохол. На места „времето тече в забавен каданс и всичко изглежда вечно в нерушимата си монотонност”. Друг път тичането е толкова неумолимо, че прилича на летене под заплаха от талибани. А най-плашещи остават собствените мисли – доколкото ги има. Но „така е в консуматорското общество – никой творец не е по-голям от цената под картината и от цвета на стената, на която рамката ѝ отива.”

Очаквайте неочакваното в любимия ви Bash Bar на 5 август в 20:00 часа! Защото никой не може да измисли това, което може да се случи на Тео Чепилов;-)

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/276254552747070/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени