„София диша” литература на 7 и 14 август!

07 август 2016 г.
„София диша” литература на 7 и 14 август!

Седма поредна година фестивалът за градска култура „София диша” превръща столицата в сцена на всички изкуства. По традиция събитието насърчава разнообразни социални каузи и образователни инициативи, предоставяйки шанс на млади артисти, предприемачи и хора с иновативно мислене да намерят своята публика. Тематичните събития са вдъхновени от новости в литературата, визуалните изкуства, спорта, музиката, екологията и танца. „София диша” е част от Календара на културните събития на Столична община.

Тази година свободните зони за срещи и пърформанси са улиците „Иван Денкоглу” (7 август), „Московска” (14 август), „Княз Александър I” (21 август) и бул. „Ал. Стамболийски” (28 август).

На 7 август от 20:00 часа Стаси Кара ще интервюира корифея на заплетените ситуации Тео Чепилов. Двама автори на „Колибри” влизат в истински словесен екшън на ул. „Денкоглу” - ще падат предразсъдъци и табута, ще се споделят неподозирани тайни, зайци ще изскачат от цилиндри... Освен ако не предпочитате да слушате в захлас:-) 

На 14-и август атмосферата ще е по-елегантна, но не по-малко непринудена. В 19:00 ч. ще предизвикваме водовъртеж от усмихнати мисли с разказите на Вера Петрова и няколко прекрасни дечица от Странджа. Поводът за тази среща се казва „Завихряне”

Само час по-късно, в 20:00 ч., отново на ул. „Московска” двете достопочтени „дами” София и Виена ще импровизират разговор от името на своите героини. Вече сте се досетили, че ни гостува авторката на най-духовития софийски наръчник (вижте тук) и на вълнуващия роман „Перлите на Ади Ландау” - Соня Тодорова. 

Всички книги на „Колибри” ще се предлагат с минимум 20% отстъпка от коричната цена. Включили сме горещи заглавия от поредиците ни за съвременна българска и световна проза, както и множество сюрпризи за децата.

Отново ще можете да се възползвате от специалното ни промоционално предложение: подбрани заглавия на цена от 5 лв. Ще намерите и книги с автограф от нашумели български автори. Не пропускайте възможността за жива среща с Вера Петрова, Тео Чепилов, Соня Тодорова и Станислава Кара! Защото с книга подръка в столицата винаги се диша по-свободно.

Събититето във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1240579652627862/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени