„Като на кино” в Хеликон – Бургас!

11 август 2016 г.
„Като на кино” в Хеликон – Бургас!

През лятото всичките ни мечти граничат с морето, а какво е морето без книги и кино? На 11 август любимата ни крайморска книжарница става домакин на срещата със Стаси Кара и нейната документална книга „Като на кино”, не пропускайте! 

„Като на кино” е сбор от вълнуващи интервюта с икони на световното кино, както и с неколцина писатели, чиито романи имат блестящи екранизации. В традициите на добрата репортажна журналистика авторката показва какво се случва зад кулисите на цяла лавина от знакови съвременни продукции и позволява на читателя да узнае повече за цената на известността, за изборите и предизвикателствата в шоубизнеса, за авантюрата да се прави кино. Сред „замесените” тук са: Кевин Спейси, Уилям Дефо, Никол Кидман, Том Харди, Тим Рот, Ема Томпсън, Кенет Брана, Камерън Диас, Алисия Викандер, Кейт Уинслет, Еди Редмейн и много други.

Станислава Кара e опитна журналистка и писателка, но преди всичко голям киноман, превърнал страстта на живота си във всепоглъщащо занимание. След като завършва международна журналистика в Лондон, Стаси печели конкурс и попада на снимачната площадка на късометражни филми в Лос Анджелис, където провежда серия от звездни интервюта. Това я насърчава да продължи развитието си като телевизионен журналист, а днес тя има зад гърба си и два приключенски романа – „Фалшът е начин на мислене” и „Повикът на щастливата случайност”.

В рамките на представянето на „Като на кино” ще видите ексклузивни кадри с участието на едни от най-вдъхновяващите личности, до които се е добрала Стаси. Заедно с нея ви очакваме на 11 август точно в 18:30 ч. в книжарница „Хеликон” – Бургас!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1230213053684936/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени