„Ситуация след ситуация” на Алеята на книгата във Варна

29 юли 2016 г.
„Ситуация след ситуация” на Алеята на книгата във Варна

В разгара на лятото съвсем предумишлено се пренасяме на Алеята на книгата в морската столица, защото от 29 юли до 7 август, всеки ден между 10:00 и 22:00 ч., пространството между Фестивалния комплекс и хотел „Черно море” ще прелива от книги.

По традиция събитието предвижда интересна съпътстваща програма, в т.ч. срещи с някои от най-нашумелите съвременни български автори. Не пропускайте възможността да се запознаете лично с Тео Чепилов на 29 юли в специално отредения за целта литературен кът.

Ако не сте чували за него, значи не сте чели емблематични онлайн и печатни издания като Ритъм, Егоист и Капитал Light, и не сте гледали най-успешните български сериали през последните години – „Под прикритие”, „Стъклен дом” и „Домашен арест”.

Всъщност името на Тео се асоциира с толкова много проекти, че шантавите ситуации сами го намират. И резултатът е неминуем – един ден решава да ги събере в книга: „Ситуация след ситуация“ не е нещо, което просто съм написал – това е книга, която съм преживял. Голяма част от случките са лични истории – мои и на приятели“.

Безмилостно хапливи и самоиронични, тези разкази са задимена, истерична, ударна, катастрофична хроника на едно „преходно”, объркано поколение. Поколение, което отдавна погреба илюзиите си. Въпреки всичко не спря да мечтае.

Срещата с Тео Чепилов е на 29 юли от 20:00 ч. в литературния кът на Алеята на книгата!

Събитието във фейсбук: https://web.facebook.com/events/1161310173932274/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени