„Завихряне”, едно откровение на Вера Петрова

21 юни 2016 г.
„Завихряне”, едно откровение на Вера Петрова

Неслучайно сме избрали 21 юни, най-безбрежния ден в годината, за да ви въвлечем във вихър от благотворни вибрации с Вера Петрова. И да ви доближим, поне мъничко, до висшата мъдрост на лекото сърце...

За значението на тази дата ще ни разкаже Марк Елми, изследовател от Гватемала, астролог по системата на древните календари на маите, удостоен със званието Пазител на дните.

„Завихряне” ще бъде представена от Иглика Трифонова, която владее до съвършенство магията на образите.

В обкръжението на деца от Странджанския край великолепната Снежина Петрова ще ни потопи в един необикновен, ефирно чист диалог с Любовта. 

Очаква ви забележително слайдшоу със снимки от пирамидите в Босна и Латинска Америка. За вълшебната атмосфера в литературен клуб „Перото” ще допринесе и авторката на корицата и илюстрациите в „Завихряне” - Сара Христова, която ще подреди свои принтове. Странджанските деца, чиято заслуга за проникновеността на тази книга е неотнимаема, ще продават благотворително саморъчно направени сувенири.

Всички заедно, в някой момент от вечерта, все ще се заслушаме в тишината. Сигурно ще успеем да доловим кръг от невидими присъствия наоколо. И ще чуем песен, която звучи само за нас.

Заповядайте в литературен клуб „Перото” на 21 юни точно в 19:00 часа.
Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1731232177157101/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени