„Ситуация след ситуация“ продължава с Тео Чепилов в клуб „Грамофон”

07 юни 2016 г.
„Ситуация след ситуация“ продължава с Тео Чепилов в клуб „Грамофон”

Поради изключителния успех на премиерата и огромното съжаление на всички, които не успяха да я посетят, „Ситуация след ситуация“ получава специално второ представяне.

Тео Чепилов твърди, че пише от ученик, а това е лесно за удостоверяване – множество разкази и статии са публикувани в емблематични онлайн и печатни издания като Ритъм, Егоист, Интро, Едно, Go Guide и Капитал Light. Освен това е сценарист и ко-създател на едни от най-успешните български сериали –„Под прикритие”, „Стъклен дом” и „Домашен арест”.

Вече се досещате, че с личност като Тео изненадите се роят като гъби. Елате в градината на „Грамофон” на 7 юни и ще се уверите сами;-)

„Ситуация след ситуация“ не е нещо, което просто съм написал – това е книга, която съм преживял. Голяма част от случките са лични истории – мои и на приятели“, казва Тео. Безкомпромисно директни и иронични като самия него, тези разкази са задимена, истерична, шеметна, катастрофична хроника на едно изгубено поколение. Поколение, което не спря да мечтае.

За книгата и автора ще говори прелестната Биляна Славейкова.

От ситуация в ситуация ще влизат: Станимир Гъмов, Ерол Ибрахимов (Уикеда), Део, Силвия Петкова, Фахрадин Фахрадинов, Александър Кадиев и Боби Ваклинов.

В ролята на диригент на ситуациите ще се превъплъти Жаклин Вагенщайн.

Настроението ще поддържат феноменалните Red One бийтбокс и диджеите Vajarov и Paci Pac.

Чакаме ви на 7 юни, вторник, от 20:00 ч. в клуб „Грамофон” на ул. „Будапеща” 6 в столицата. Съветваме най-нетърпеливите от вас да си направят резервация на телефон 0876146316 :)

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1758553901026152/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени