Лятна киновечер с шедьовъра „Закуска в Тифани”!

07 юни 2016 г.
Лятна киновечер с шедьовъра „Закуска в Тифани”!

Каним всички ценители на неувяхващите филмови класики на „Закуска в Тифани” под звездите! Прожекцията ще се състои на 7 юни от 21:00 ч., а билети можете да закупите предварително от системата на Ticketportal.bg.

Събитието влиза в програмата на шестия поред театрален фестивал „София Моно 2016”, който ще се проведе от 3 до 13 юни в парка на Военната академия. 

Скрита зад слънчеви очила, тясна черна коктейлна рокля и с вдигната коса, Одри Хепбърн с лекота се превъплъщава в ролята на незабравимата Холи Голайтли в една от най-великите филмови адаптации на всички времена, създадена по мотиви от култовия роман на Труман Капоти. Блейк Едуардс е режисьор на лентата от 1961 г., сдобила се с множество филмови отличия.

Организаторите от „Артишок” и Столична община отново ще посрещнат гостите на фестивала на открито, „под звездите”. Програмата залага на популярни театрални пиеси, хубавата музика е гарантирана, а като реверанс към киноманите на 7 юни паркът на Военната академия ще се превърне в „Пето авеню”, за да ви срещне с емблематичната героиня на Капоти – такава, каквато я помнят всички, един самотен и искрящ скъпоценен камък сред толкова много по-дребни диаманти...

Освен от системата на Ticketportal.bg, с билети за прожекцията и за всички останали събития можете да се снабдите и през билетен център в НДК, билетна каса на „Арена Армеец", магазини Office1 Superstore, книжарници Booktrading, бензиностанции OMV и верига обекти „На Тъмно”.

А дотогава не забравяйте. „Надеждата е най-добрата закуска. Трябва да се консумира от топлата витрина. Бавно.”

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1583915255271638/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени