My CINEMA - нов проект на Мирослава Кацарова

31 май 2016 г.
My CINEMA  - нов проект на Мирослава Кацарова

Музиката и киното са нашият малък рай на земята, в който можем да избягаме, когато ни е тъжно, когато сме сами, когато бленуваме, когато сме влюбени. Музиката на киното разказва истории, разказва историите, които искаме да ни се случат.

My CINEMA  е  най-новият музикален проект на великолепната Мирослава Кацарова, който  включва нови аранжименти и интерпретации на избрани филмови композиции от обичани и знакови филми като „Говори с нея” на Алмодовар, „Криле на желанието” и „Пина” на Вим Вендерс, „Един мъж и една жена” на Клод Льолуш, „Ново кино Парадизо” на Джузепе Торнаторе. Вдъхновени от киното са и новите песни, чиято музика е написана от Мирослав Турийски, а текстовете от самата Мирослава Кацарова.  Привилегия е съдействието на маестро Андреа Мориконе, който помогна да се сбъдне една мечта и неговата вълшебна любовна тема от филма „Ново кино Парадизо” да бъде записана в нова интерпретация със специално написан от Елин Рахнев текст.

My CINEMA е албум за всички сезони, музика отвъд времето, отвъд разстоянията, която можеш да си подариш или да подариш на някого, когото много обичаш.

Този албум пее на различни езици – английски, френски, португалски, испански, български, ...но най-вече пее с езика на сърцето.

Всичко, което прави Мира, е като докоснато от ръката на фея, способна да превръща делника в празник, всекидневието в сън, копнеж и мечта. Животът става красив като на кино!

Мирослава Кацарова носи магнетично и харизматично излъчване като на киноактриса, в същото време е искрена, чувствителна и респектиращо интелигентна. Чуйте я!

Албумът ще бъде представен за първи път на 31 май от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”,  НДК. Мирослава Kацарова , Мирослав Турийски, Веселин Веселинов Еко и Христо Йоцов (сърцето на този албум) са подготвили специален концерт за вас.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1533254480313592/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени