Като на кино – представяне на книгата на Стаси Кара

18 май 2016 г.
Като на кино – представяне на книгата на Стаси Кара

Заповядайте на премиерата на „Като на кино” на 18 май от 19:00 ч. в Литературен клуб „Перото”! Книгата ще бъде представена от Георги Тошев.

Водещ на събитието: Светлозар Желев

Като на кино” е дебютната документална книга на очарователната Стаси Кара. В традициите на добрата репортажна журналистика тя разказва за директните си срещи с филмовия свят, за блясъка и цената на известността, за изборите и предизвикателствата, за приключението да се прави кино. В пълния им вариант са включени интервюта с някои от най-големите холивудски актьори, сценаристи и режисьори. Сред тях са: Кевин Спейси, Уилям Дефо, Никол Кидман, Том Харди, Тим Рот, Ема Томпсън, сър Кенет Брана, Камерън Диас, Джейми Фокс, Бенедикт Къмбарбач, Том Хидълстън, Кейт Уинслет, Еди Редмейн, Алисия Викандер и много други.

В рамките на представянето ще видите ексклузивни кадри от някои от най-атрактивните интервюта, включени в книгата!

СТАНИСЛАВА (СТАСИ) КАРА e журналист, автор и водещ на телевизионното предаване „Като на кино” (bTV Cinema), но преди всичко страстен киноман. Завършва международна журналистика в Лондон. След спечелен конкурс попада на снимачната площадка на поредица късометражни филми в Лос Анджелис и реализира шанса да проведе серия от звездни интервюта. Автор е и на два приключенски романа – „Фалшът е начин на мислене” и „Повикът на щастливата случайност”.

Събитието е част от XXI САЛОН НА ИЗКУСТВАТА и се осъществява със съдействието на издателство „Колибри". 

Уелкъм дринк за всеки гост, осигурено от Jameson!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1581126492215628/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени