25 години „Колибри“ на Панаира на книгата, 8-13 декември, НДК

08 декември 2015 г.
25 години „Колибри“ на Панаира на книгата, 8-13 декември, НДК

На 8 декември в Мраморно фоайе на НДК ще се състои официалното откриване на 43-тия Софийски международен панаир на книгата.

Във връзка с 25-ия си рожден ден „Колибри” ще предложи цяла галерия от изкусителни четива от всички жанрове, за всеки вкус. Много празнични изненади и апетитни намаления ви очакват на разточителния нов щанд на „Колибри“ - номер 315. Очакваме ви всеки ден между 10:00 и 20:00 часа! 

Ето ги и нашите ВИП книжари, които ще ви посрещат в събота, 12 декември, ще отговарят на въпросите ви и ще дават автографи:

12:00-13:00 ч. Александър Шпатов

13:00-14:00 ч. Андрей Велков

14:00-15:00 ч. Стефан Стефанов

15:00-16:00 ч. Велина Минкова

16:00-17:00 ч. Димана Трънкова

Сред големите ни акценти тази година е блестящата биографична книга за Уди Алън, която излиза в навечерието на 1 декември, когато кинолегендата навършва 80 години.

Почитателите на изкусния разказ и необикновените любовни истории могат да бъдат спокойни – корицата на новия роман на Исабел Алиенде няма да им позволи да го подминат. „Японският любовник” се очаква с трескаво нетърпение у нас от деня, в който се състоя световната му премиера.

За радост на многобройните фенове на Харуки Мураками, дългоочакваният сборник с разкази „Мъже без жени вече има българско издание. При това преводът е от японски, а отговорността пада върху плещите на Дора Барова.

Със седемнайсетте разказа от „Алефът“, който излиза за пръв път на български език, ще преоткриете Хорхе Луис Борхес, а също религията и науката, смъртта и безсмъртието, съдбата, загадката, лабиринта и сънищата, играта, двойниците, огледалата и безкрайната библиотека – все познати ви от сборника „Измислици“ любими теми и символи на аржентинския писател, чийто виртуозен език няма аналог.

Възползвайте се от възможността да закупите с отстъпка култовата поредица на Стиг Ларшон и нейното сензационно продължение „Онова, което не ме убива”, подписано от Давид Лагеркранс.

На вниманието на ценителите на съвременна българска проза: обърнете внимание на новия сборник със събрани разкази на Александър ШпатовТом 2.0 (по ефектната корица ще го познаете) и на сборника с повести Край до край, зад който стои сатиричният талант на Стефан Стефанов.

Няма да пренебрегнем и най-малките – очакват ги страхотни приключения с обичайните заподозрени герои: шантавите Миньони, Спондж Боб, неуморната изследователка Дора, пчеличката Мая и палавия Николà.

По традиция всеки читател, закупил повече от две книги, получава подарък – екоторбичка с логото на издателството.

Заповядайте от 8 до 13 декември между 10.00 и 20.00 часа на щанда с най-неустоимата колекция от заглавия! Отстъпката е гарантирана за всички заглавия, а от коша с големите намаления, както обикновено, ще имате възможност да си изберете две книжки за 5 лв., една книжка за 3 лв.!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/521951857972571/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени