Дъглас Кенеди – специален гост на CineLibri!

09 ноември 2015 г.
 Дъглас Кенеди – специален гост на CineLibri!

Не пропускайте възможността за среща с един от най-четените американски писатели в Европа – Дъглас Кенеди! Той пристига у нас в качеството си на специaлен гост на първия кино-литературен фестивал CineLibri и по повод 25-годишния юбилей на издателство „Колибри”!

Дъглас Кенеди ще открие лично прожекциите на „Живот назаем” както следва:

9 ноември, 20:30 ч., Дом на киното. Гответе се за дискусия с участието на нашата гост-звезда, подписване на книги и още много емоции и изненади, които няма да ви позволят да забравите вечерта.

10 ноември, 18:30 ч., кино Одеон. Предвидили сме открит разговор с нашата гост-звезда и подписване на книги. Но ако сте чели „Моментът”, „Пет дни” или „Мъртво сърце”, вече знаете, че ви очаква непредвидима вечер!

В рамките на двете събития всички романи на Дъглас Кенеди, издадени у нас, ще се предлагат с 30% отстъпка!

Той е безспорен майстор на психологически релефния трилър. Възхваляван от публика и критика, Дъглас Кенеди гради фабули, които пулсират от адреналин и изобилстват от разсъждения върху хаоса и духовната нищета на модерния свят. Романите му са преведени на десетки езици, от тях общо са реализирани над 2 милиона екземпляра. Култовият трилър „Живот назаем“ получава своята атрактивна киноверсия през 2010 г. с оригинално заглавие „Човекът, който искаше да живее живота си“. Режисьорът Ерик Лартиго ангажира за ключовите роли Катрин Деньов, Ромен Дюри и Нилс Ареструп, в резултат филмът се сдобива с 2 номинации за „Сезар” – за най-добра адаптация на литературна творба и за най-добра поддържаща роля.

Билети за прожекциите можете да закупите в съответните киносалони, на касите в НДК или през www.ticketportal.bg. Повече информация за филма и книгата на Дъглас Кенеди ще намерите на www.cinelibri.com!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1651941081757576/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени