Безплатен семинар по програмите Трениране на успешни родители (ТУР) и Трениране на успешни учители (ТУУ) на д-р Томас Гордън

27 октомври 2015 г.
Безплатен  семинар по програмите  Трениране на успешни родители (ТУР)  и Трениране на успешни учители (ТУУ) на д-р Томас Гордън

Имаме удоволствието да ви поканим на  първия  семинар в гр. Пловдив, отворен за широката публика, на практическите  програми  „Трениране на успешни родители “ (ТУР) и „Трениране на успешни учители“ (ТУУ)  на д-р Томас Гордън, автор на едноименните  книги  на издателство „Колибри“.

Семинарът  ще се проведе на  27. 10. 2015 г. от 17:30 ч. в Културен център - музей  ТРАКАРТ в Пловдив с лектори доц. Елена Събева, ПУ„П.Хилендарски“ и Дарина Георгиева, обучител и представител на институт Gordon Training International  за България.

Тази уникална по рода си презентация ще е от полза за  родители на деца от всички възрастови групи, за всички професионалисти, заети в сферата на образованието, учители, възпитатели преподаватели във висшите училища, специалисти в сферата на неформалното образование, ръководители на образователни институции и социални услуги.

Всеки вини родителите за поведението на децата и за неприятностите, които те понякога създават за обществото. „Родителите са виновни!“, твърдят често специалистите по душевно здраве, учителите и училищните ръководства.

Кой помага на родителите? Полага ли някой усилия да ги подкрепи в това да станат по-успешни в отглеждането на своите деца? Къде могат родителите да научат в какво бъркат и какво могат да променят? Програмата ТУР предлага изчерпателна философия за това, какво е нужно за установяването и поддържането на успешно, цялостно взаимоотношение с децата, независимо от средата и обстоятелствата.

Родителите не само усвояват подходящи методи и умения, но се учат как да ги прилагат и с каква цел.

Чий е този проблем?

Как да слушаме така, че децата да ни говорят?

Ка да говорим така, че децата да ни слушат?

Неизбежните конфликти Родител-Дете, кой следва да ги печели?

На тези и други въпроси ще отговори доц. Елена Събева, доктор по педагогика в ПУ „Паисий Хилендарски“, сертифициран обучител по програмата Трениране на успешни родители (ТУР) за България.

 Философията и основната концептуална рамка на програмата „Трениране на успешни учители “ (ТУУ) ще представи  Дарина  Георгиева, както и ще отговори на въпроса : Кои са препятствията пред обучението и възприятието и как да се справим с тях?

Събитието, което ще продължи два часа, е с вход свободен и е отворено за широката публика!

Очакваме Ви на 27 Октомви от 17:30 ч. в Културен център - музей ТРАКАРТ в Пловдив.
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени