Премиера на „Фейсбук щастие” от Ангел Тодоров

01 октомври 2015 г.
Премиера на „Фейсбук щастие” от Ангел Тодоров

Ако твърдо сте решили не просто да оцелеете във фейсбук пространството, а да максимизирате щастието си от пребиваването в него, елате в Хеликон България в столицата на 1 октомври в 18.30 часа!

„Фейсбук щастие“ е свежо и непринудено четиво, предназначено за хората, които имат достъп до най-популярната социална мрежа в България. Авторът излага клопките на фейсбук общуването и предлага съвкупност от техники за постигане на трайно удовлетворение от времето, прекарано в социалните мрежи. Докато съзнанието ни настоява, че не сме отговорни за своите негативни емоции, ние ще продължаваме да бъдем техни мишени.

Ангел Тодоров е участвал в създаването на различни медийни, търговски и социални онлайн платформи в страната и чужбина, съосновател е на Агенцията за социални медии „Онесто”. В качеството си на специалист в областта на социалната комуникация, той показва как да извличаме радост от споделянето в социалната мрежа, защото обратното води до недоразумения, загуба на лично време и усещане за непълноценност.

Само на 1 октомври обърнете гръб на фейсбук и заповядайте в Хеликон България на бул. "Цар Освободител" в столицата точно в 18.30. Час по-късно навярно пак ще се потопите в социалната мрежа, малко по-усмихнати и заредени с нови идеи.

Книгата и нейният автор ще бъдат представени от Христо Атанасов, експерт в областта на дигиталния маркетинг.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/687997424668553/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени